Aya sababaraha pilihan bahan percetakan 3D sadia pikeun FDM percetakan, jeung leuwih anyar keur ditawarkeun saban poé. Ti mirah jeung regas PLA mun pisan serat karbon kuat bertulang nilon, dina video ieu kami balik ngaliwatan 16 pilihan filamén unik ditawarkeun didieu di SD3D marengan pro jeung kontra unggal.

SD3D Printing
Phone: 1(800) 530-9140
Email: info@sd3d.com
Address: 7960 Silverton Ave. Suite 112 San Diego, CA 92126
© 2018 Mattbull, LLC.